ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΓΣΕΕ: Πανελλαδική απεργία στις 11 Μαΐου







Απόφαση για 24ωρη πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 11 Μαΐου έλαβε η ΓΣΕΕ, σε απάντηση στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και τις αποφάσεις για αποκρατικοποιήσεις και μετοχοποιήσεις δημόσιων επιχειρήσεων και..
οργανισμών που εξήγγειλε η κυβέρνηση. Η Συνομοσπονδία καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι "με τις προτάσεις της ανοίγει την όρεξη του μεγάλου κεφαλαίου και κατ' εντολήν των δανειστών συνεχίζει την άνιση κατανομή των βαρών με τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους και τους άνεργους να σηκώνουν αποκλειστικά τα βάρη της κρίσης και τους έχοντες και κατέχοντες να παραμένουν ανέγγιχτοι".
"Το πρόβλημα της χώρας είναι η ανισοκατανομή των εισοδημάτων και των φορολογικών βαρών, η διαφθορά, η κρίση του παραγωγικού και αναπτυξιακού μοντέλου. Τα δημοσιονομικά προβλήματα της χώρας δεν ξεπερνιούνται όταν παραμένουν άθικτες οι γενεσιουργές αιτίες που τα παράγουν αναφέρει η ΓΣΕΕ.
Η Συνομοσπονδία τονίζει ότι "το ξεπούλημα δεν αποτελεί λύση" και ζητά λήψη άμεσων και αποτελεσματικών μέτρων για την τόνωση της ανάπτυξης και της απασχόλησης, ενίσχυση του επιδόματος ανεργίας και επέκταση του χρόνου καταβολής του, εγκατάλειψη ελαστικών μορφών απασχόλησης και προστασία συλλογικών συμβάσεων.
Επίσης, η Συνομοσπονδία ζητά την επαναχορήγηση της 13ης και 14ης σύνταξης σε όλους με προτεραιότητα τους χαμηλοσυνταξιούχους, την πάταξη της εισφοροδιαφυγής και φοροδιαφυγής και τη διατήρηση της λίστας των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων.
"Είναι δυνατόν να παρουσιάζεται εθνικό σχέδιο για την οικονομία της χώρας και να τίθενται άνεργοι, μισθωτοί, συνταξιούχοι στο περιθώριο και οι έχοντες και κατέχοντες να συνεχίζουν να πίνουν στην υγειά των κορόιδων;" ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου