ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Α’ ΕΠΣΚ ΑΕ Κοζάνης – ΑΕΠ Καραγιαννίων 4-2








Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη για την ΑΕΚ που κέρδισε την πάντα φιλόδοξη ΑΕΠ Καραγιαννίων με 4-2 στο Στρατιωτικό Γήπεδο παρουσία αρκετού κόσμου.  Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν..
μουδιασμένα αλλά παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 13' κράτησαν την ηρεμία τους και αφού ισορρόπησαν το παιχνίδι κατάφεραν να ισοφαρίσουν. 
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν αισθητά καλύτερη της αντιπάλου της που έμεινε και με δέκα παίκτες στο 62' λόγω αποβολής του Μαντζιάρη. Οι παίκτες του Μάκη Μαλούτα έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο μέρος και πήραν μία απόλυτα δίκαια νίκη αν και η επιπολαιότητα που έδειξαν μπροστά στην εστία των Καραγιαννίων τους στέρησε ένα ευρύτερο σκορ. 
Η ΑΕΠ Καραγιαννίων (που αγωνίστηκε αυτή με κιτρινόμαυρα στο συγκεκριμένο παιχνίδι), εκτός από το πρώτο εικοσάλεπτο που ήταν καλύτερη της ΑΕΚ, δεν ικανοποίησε με την απόδοση της. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν παθητικό ρόλο ενώ η αποβολή του Μαντζιάρη εκτός από το αριθμητικό μειονέκτημα τους στέρησε το ισχυρότερο επιθετικό τους ατού.
Στο 4' μπαλιά του Καραγεώργου στον Χιντ που μπήκε μόνος απέναντι στον Βούρκα αλλά άνοιξε την μπάλα με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας των Καραγιαννίων να τον προλάβει. 
Στο 7' ακυρώθηκε γκολ του Μπόντζα ως οφσάϊντ. 
Στο 10' κεφαλιά του Θ. Παπαδόπουλου απέκρουσε θεαματικά ο Καρανάνος σε κόρνερ. 
Στο 13' τα Καραγιάννια προηγήθηκαν στο σκορ με 0-1 με δυνατό σουτ του Γιώργου Νικολάου από φάουλ-πάσα του Μαντζιάρη. 
Στο 14' πάσα του Καραγεώργου στον Χιντ πού έπιασε το δυνατό σουτ για να αποκρούσει ο Βούρκας σε κόρνερ. 
Στο 20' φάουλ του Μαντζιάρη απέκρουσε δύσκολα ο Καρανάνος σε κόρνερ. 
Στο 25' φάουλ του Καραγεώργου, κεφαλιά του Μπέμπη με κατεύθυνση την εστία απέκρουσε ο Παπαντωνίου, νέα κεφαλιά του Χιντ απέκρουσε ο Μαλούτας, σουτ του Μπέμπη από καλή θέση πάνω από τα δοκάρια. 
Στο 35' η ΑΕΚ ισοφάρισε με ένα ωραίο γκολ του Ιμέρ Χιντ που από αριστερά έκανε την προσποίηση στον Παπαντωνίου και με δυνατό σουτ στο απέναντι "παραθυράκι" έκανε το 1-1. 
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε αποφασισμένη να πάρει το παιχνίδι και πίεσε τα Καραγιάννια που έδειχναν να μην μπορούν να αναπτυχθούν επιθετικά ενώ ταυτόχρονα οι φιλοξενούμενοι έδειξαν και αρκετές αμυντικές αδυναμίες. Οι κιτρινόμαυροι παρόλο που έχασαν πολλές ευκαιρίες κατάφεραν να πάρουν την νίκη πού άξιζαν βάση της απόδοσης των δύο ομάδων. 
Στο 50' σέντρα του Μπέμπη από τα δεξιά, ο Σκρέκας από καλή θέση δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά.
Στο 57' δυνατό βολέ του Μιχαηλίδη έξω από την περιοχή βρήκε το κάτω μέρος του οριζοντίου δοκαριού της ΑΕΚ, η μπάλα έσκασε στη γραμμή, κεφαλιά του Μαντζιάρη από κοντά μπλόκαρε ο Καρανάνος. 
Στο 62' αποβλήθηκε ο Μαντζιάρης γιατί μετά από μία διεκδίκηση της μπάλας χτύπησε με αγκωνιά τον Σαββίδη ενώ στην συνέχεια τον κλώτσησε. 
Στο 70' αντεπίθεση της ΑΕΚ και μπαλιά του Σκρέκα στον κενό χώρο, με τον Καραγεώργο να βγαίνει μόνος απέναντι στον Βούρκα και να ζητάει πέναλτι στην επαφή που υπήρξε κατά την προσπάθεια του να περάσει τον τερματοφύλακα των Καραγιαννίων. 
Στο 75' νέα αντεπίθεση της ΑΕΚ με τον Χιντ να βγάζει πάσα στον Χρήστο Καραγεώργο που μπήκε από δεξιά και με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. 
Στο 78' ο Ντούκα έκλεψε τη μπάλα από τον Μαλούτα και μπήκε μόνος απέναντι στον Βούρκα αλλά πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια. 
Στο 81' φάουλ του Καραγεώργου πέρασε δίπλα από το δοκάρι. 
Στο 83' αντεπίθεση της ΑΕΚ με τον Χιντ να φεύγει από τα αριστερά, να περνάει τον προσωπικό του αντίπαλο αλλά να πλασάρει άουτ μόνος με τον Βούρκα. 
Στο 86΄ η ΑΕΚ έκανε το 3-1 όταν σε νέα αντεπίθεση ο Σκρέκας έφυγε μόνος απέναντι στον Βούρκα κι ενώ άνοιξε τη μπάλα και φάνηκε να χάνει την ευκαιρία τελικά κατάφερε να την γυρίσει στον επερχόμενο Θωμά Τζέλο που από κοντά την έστειλε στα δίχτυα. 
Στο 88΄ ο Χιντ έφυγε από δεξιά και έδωσε στον Τζέλο που μόνος απέναντι στον Βούρκα σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. 
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων τα Καραγιάννια μείωσαν σε 3-2 με δυνατό σουτ του Δημήτρη Παπαϊωάννου έξω από την περιοχή. 
Τέλος, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καραγεώργος σφράγισε τη νίκη της ΑΕΚ με ένα πολύ ωραίο χτύπημα φάουλ στο παραθυράκι του Βούρκα. 

ΑΕ Κοζάνης (Μαλούτας): Καρανάνος, Κουτσουσίμος, Γκάλιος, Σαββίδης, Χαϊντούτης, Βουρνάζος (73' Τζέλος), Τσολακίδης, Γ. Π. Μπέμπης (75' Ντούκα), Χιντ, Καραγεώργος, Σκρέκας (87' Παπαβραμίδης). 

ΑΕΠ Καραγιαννίων (Θ. Παπαδόπουλος): Βούρκας, Μπόντζας, Βάλλας, Παπαντωνίου, Μαλούτας (83' Ντινελλάρι), Καραγιώργος, Θ. Παπαδόπουλος (69' Αλεξανδρίδης), Νικολάου, Μιχαηλίδης, Μαντζιάρης, Τσιώνης (66' Παπαϊωάννου). 

Διαιτητής: Ζούγρας
Βοηθοί: Τσιαμπάζης, Κουτζιακουτζίδης

video του αγώνα 
http://www.youtube.com/watch?v=H7uSE7RxPbs
aekozanis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου