Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Συνταγή: Μπραντάδα







Περιεχόμενα


2 κουταλάκια τομάτα πελτέ
1/2 φλυτζάνι λάδι
2 κομμάτια μπακαλιάρος παστός
αλάτι και ζάχαρη
1 πιάτο σκορδαλιά


Εκτέλεση
Βάζετε απο βραδύς τον μπακαλιάρο σε νερό να ξαλμυρίσει φροντίζοντας όσο μπορείτε να αλλάζετε το νερό

-Την άλλη μέρα του βγάζετε την πέτσα και τον κόβετε σε μερίδες

-Στραγγίζετε τον μπακαλιάρο από τα νερά

-Τηγανίζετε τον μπακαλιάρο και από τις δύο πλευρές

-Αραιώνετε την σκορδαλιά με λίγο ξύδι

-Σε ένα άλλο τηγάνι βάζουμε το 1/2 φλυτζάνι λάδι και ρίχνουμε τον πελτέ αραιωμένο σε λίγο νερό

-Προσθέτετε την ζάχαρη και το αλάτι

-Αφήνετε να βράσει για 15 λεπτά

-Προσθέτετε σιγά σιγά την σκορδαλιά να φτιάξετε μια κρέμα

-Βάζετε σε ένα ταψί τον μπακαλιάρο , τον περιχύνετε με την σάλτσα και ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 10 λεπτά






sintages.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου