Περιεχόμενα
2 κουταλάκια τομάτα πελτέ
1/2 φλυτζάνι λάδι
2 κομμάτια μπακαλιάρος παστός
αλάτι και ζάχαρη
1 πιάτο σκορδαλιά
Εκτέλεση
Βάζετε απο βραδύς τον μπακαλιάρο σε νερό να ξαλμυρίσει φροντίζοντας όσο μπορείτε να αλλάζετε το νερό
-Την άλλη μέρα του βγάζετε την πέτσα και τον κόβετε σε μερίδες
-Στραγγίζετε τον μπακαλιάρο από τα νερά
-Τηγανίζετε τον μπακαλιάρο και από τις δύο πλευρές
-Αραιώνετε την σκορδαλιά με λίγο ξύδι
-Σε ένα άλλο τηγάνι βάζουμε το 1/2 φλυτζάνι λάδι και ρίχνουμε τον πελτέ αραιωμένο σε λίγο νερό
-Προσθέτετε την ζάχαρη και το αλάτι
-Αφήνετε να βράσει για 15 λεπτά
-Προσθέτετε σιγά σιγά την σκορδαλιά να φτιάξετε μια κρέμα
-Βάζετε σε ένα ταψί τον μπακαλιάρο , τον περιχύνετε με την σάλτσα και ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 10 λεπτά
sintages.gr
loading...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου