ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ


Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Συνταγή: Ρολό κοτόπουλο στην λαδόκολλα


Για ένα υγιεινό και ελαφρύ γεύμα


ΥΛΙΚΑ

1 κιλό κιμά κοτόπουλο
3 φέτες ψωμί μουσκεμένες
1 αυγό
1 καρότο
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 λεμόνι + ξύσμα από ένα λεμόνι
2 φέτες μπέικον
150 γρ. Τυρί μαλακό σε φέτες
2κ.σ. Φρέσκα ψιλοκομμένα βότανα (μαϊντανός, βασιλικό, ρίγανη)
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αρχικά σοτάρουμε τα κρεμμύδια και τα προσθέτουμε στο κιμά. Αφού τρίψουμε το καρότο σε ένα τρίφτη, το τσιγαρίζουμε λίγο για να μαλακώσει και το προσθέτουμε και αυτό στο κιμά μαζί με το αυγό, το μαϊντανό, τι ξύσμα, το ψωμί, τα μυρωδικά, το αλάτι και το πιπέρι . Πλάθουμε με τα χέρια μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Μετά απλώνουμε ένα φύλλο λαδόκολλας, ρίχνω από πάνω λίγο λάδι ή βούτυρο λιωμένο και απλώνουμε το κιμά. Έπειτα απλώνουμε το μπέικον και το κασέρι. Με την βοήθεια της λαδόκολλας φτιάχνουμε ενα ρόλο και γυρνάμε την άκρες για να διατηρήσει το σχήμα του φτιάχνοντας έτσι ένα ρολό σε σχήμα καραμέλας. Βάζουμε το ρολό μας πάνω σε ενα αλουμινόχαρτο και επαναλαμβάνουμε ακριβώς την ίδια διαδικασία. Στην συνέχεια το τοποθέτουμε μέσα σε πυρέξ με δύο δάχτυλα νερό. Με ένα μαχαίρι κάνουμε μικρές τρυπούλες στο ρολό μας και το ψήνουμε για μία ώρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς. Το βγάζουμε από το φούρνο και απο το αλουμινόχαρτο και το αφήνουμε να κρυώσει. Μπορούμε να το κόψουμε σε λεπτές φέτες και να το συνοδέψουμε με μία σαλάτα ή ακόμα και μέσα σε σάντουιτς με μια σάλτσα σιζαρς (μαγιονέζα- μουστάρδα).

missgourme

Πολλές συνταγές εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου