ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ


Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Συνταγή: ΛΑΖΑΝΙΑ με ΛΑΧΑΝΟ (ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ)

ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΕΙΝΟΥΧΟ ΦΑΓΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ...



ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

 Από ένα μέτριο λάχανο το μισό


ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

  • μισό κιλό κιμά
  • 1-2 κρεμμύδια
  • προαιρετικά 2 καρότα ψιλοκομμένα
  • σάλτσα ντομάτα
  • προαιρετικά μισό ξύλο κανέλας
  • μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • αλάτι , πιπέρι
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

  • 2 πακέτα τυρί κρέμα με μυρωδικά
  • 1 αυγό
  • 1 πακέτο μοτσαρέλα
  • κεφαλοτύρι τριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ






Κόβουμε το λάχανο στη μέση ,αφαιρούμε το κοτσάνι και βράζουμε το μισό για 7 λεπτά μέχρι να μαλακώσει ελαφρά και το αφήνουμε να κρυώσει. Κάνουμε μια σάλτσα μπολονέζ με τα υλικά της γέμισης. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη κρέμα τυριού με το αυγό προσθέτοντας λίγο νερό. Στην συνέχεια βγάζουμε ένα ένα τα λαχανόφυλλα και τα απλώνουμε  τα μισά σε ένα πυρέξ (40Χ15). Απλώνουμε τη μισή μπολονεσ ,την κρέμα τυριού και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για μία ακόμα φορά .Ρίχνουμε τη μοτσαρέλα σε κομματάκια και το κεφαλοτύρι. Σκεπάζουμε το φαγητό με μία λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά. Ξεσκεπάζουμε το φαγητό και το ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα τα τυριά. Βγάζουμε το φαγητό από το φούρνο και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά και σερβίρουμε.


ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Ή ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΠΕΣΑΜΕΛ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου