Επιτέλους ήρθε το Σάββατο. Τι θα λέγατε για μία καλή ταινία και ένα λαχταριστό κομμάτι από αυτή την πίτσα?
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη
300 γρ χλιαρό νερό
1 κοφτό κουταλάκι αλάτι
1-2 κουταλάκια λάδι
Αλεύρι όσο πάρει για να γίνει μία σφιχτή ζύμη
1 φακελάκι μαγιά
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ βάζω το χλιαρό νερό, προσθέτουμε τη μαγιά, το αλάτι, το λάδι και το αλεύρι όσο πάρει μέχρι να γίνει μία σφιχτή ζύμη. Μετά την αφήνω να φουσκώσει μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο και μετά την ανοίγω σε φύλλο . Η ζύμη αρκεί για δύο ταψιά .
Μετά απλώνω τη σάλτσα ντομάτα και προσθέτω τα κασέρια (μοτσαρέλα, γκούντα), τα μανιτάρια, το πεπερόνι και τα ντοματίνια. Γεμίζω το στεφάνι της πίτσας με μοτσαρέλα. Ψήνω στο πάτο του φούρνου στην ανώτατη θερμοκρασία για 5 -7 λεπτά (ανάλογα με την ένταση του φούρνου).
missgourme
Περισσότερες συνταγές εδώ
Έχω φτιάξει άπειρες πίτσες αλλά ποτέ δεν έχω δοκιμάσει να βάλω κάποιο τυρί στο στεφάνι! Με αφορμή τη συνταγή σου θα βάλω και εγώ μοτσαρέλα στην pizza μου. Τη βρήκα φανταστική ιδεα! Αν δε, καταφέρω και μου βγει σαν τη γεύση της πιτσας από εδώ https://www.everest.gr/pites/pizza/ θα είμαι σουπερ ευχαριστημένη!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή