ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Το κόλπο για πραγματικά τραγανές τηγανητές πατάτες



Ένας σεφ που ειδικεύεται στις πατάτες αποκαλύπτει.


Ο αγώνας για ακόμα πιο νόστιμα, ακόμα πιο υγιεινά πιάτα παραμένει πάντα ανοιχτός.

Όταν μιλάμε όμως για πατάτες τηγανητές, ο λόγος πηγαίνει δικαιωματικά στον πολυβραβευμένο γάλλο σεφ Ludo Lefebvre, ο οποίος σερβίρει στο εστιατόριό του Petit Trois τις καλύτερες πατάτες του Λος Άντζελες.

Ποιο είναι το μυστικό του σεφ; Το γεγονός ότι μουλιάζει τις πατάτες σε ζεστό και αλατισμένο νερό πριν τις τηγανίσει.





Το μούλιασμα σε αλατισμένο νερό για καμιά ωρίτσα αλατίζει τις πατάτες ως τα μέσα, αφαιρώντας περαιτέρω την περίσσεια αμύλου, ισχυρίζεται ο Lefebvre.

Κι έτσι οι πατάτες γίνονται πιο τραγανές και πιο νόστιμες…


Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου