Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Συνταγή: Πρασοκεφτέδάκια –Ενα απίθανο μεζεδάκι


Υλικά Συνταγής

3 κ.σ. ελαιόλαδο
3 μεγάλα πράσα 1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
3 μεγάλες πατάτες βρασμένες με τη φλούδα τους
2 μεγάλα αυγά
4 κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος
2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος, ρίγανι
Αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα





Εκτέλεση
1. Καθαρίζουμε τα πράσα και κρατάμε μόνο το τρυφερό μέρος. Κόβουμε σε λεπτές φέτες, τις τοποθετούμε σε τηγάνι φαρδύ και προσθέτουμε τόσο νερό ώστε ίσα να καλυφτούν τα πράσα. Τα αχνίζουμε ώσπου να πιουν τα υγρά τους. Όταν δεν θα έχει μείνει καθόλου νερό στο τηγάνι, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε για 2΄-3΄ ώσπου να μοσχομυρίσουν.
2. Εν τω μεταξύ έχουμε βράσει τις πατάτες με τη φλούδα τους. Τις καθαρίζουμε και με πιρούνι τις λιώνουμε σε λεκάνη. Προσθέτουμε τα πράσα, το κρεμμύδι, τα αυγά, το αλεύρι, τον άνηθο, το μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε κι αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο να κρυώσει.
3.Παίρνω κουταλιές από το μίγμα και τους τηγανίζουμε για 2΄ από κάθε πλευρά να ροδίσουν. Τους αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Συνοδεύεται με τζατζικάκι και ουζάκι , μπορεί να ετοιμαστεί και από την προηγούμενη μέρα

missgourme

Πολλές συνταγές δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου