ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Πώς να φτιάξετε σπιτικό τζατζίκι στο πι και φι



Το τέλειο συνοδευτικό στα φαγητά, ειδικά το καλοκαίρι.








Υλικά

  • 1 αγγούρι
  • 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • ¼ της κούπας ελαιόλαδο
  • 500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 κ.σ. ξύδι κόκκινο
  • λίγο αλάτι

Εκτέλεση

  1. Ξεφλουδίζετε το αγγούρι και αφαιρείτε τα σπόρια του. Μετά το τρίβετε στον τρίφτη. Το αλατοπιπερώνετε και το αφήνετε στην άκρη για 10 λεπτά περίπου
  2. Στο multi χτυπάτε το λάδι με το σκόρδο μέχρι να ενωθούν
  3. Μόλις περάσουν τα 10 λεπτά, παίρνετε το αγγούρι, το τυλίγετε με χαρτί κουζίνας και στραγγίζετε καλά να φύγουν εντελώς τα ζουμιά του.
  4. Σε ένα μπολ ρίχνετε το αγγούρι, το σκόρδο με το λάδι που έχετε λιώσει μαζί, το γιαούρτι, το ξύδι και λίγο αλάτι και ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι μέχρι να ενωθούν τα υλικά
  5. Το βάζετε στο ψυγείο και σερβίρετε πάντα κρύο
  6. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε λίγο άνηθο
Newsbeast.gr

1 σχόλιο: