ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Μένιος Φουρθιώτης: Τι ξέρουν η Νανά Παλαιτσάκη και η ξαδέλφη του για τη δράση του

 
Δυο γυναίκες στη ζωή του Μένιου Φουρθιώτη ενδεχομένως αποτελούν μάρτυρες-κλειδιά στις υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείται ο προφυλακισμένος παρουσιαστής, εξαιτίας της πολύ στενής σχέσης που είχαν μαζί του τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πρόκειται για την πρώην κολλητή και στενή συνεργάτιδά του Νανά Παλαιτσάκη καθώς και για την αγαπημένη του εξαδέλφη, όπως τουλάχιστον ο ίδιος μας την έχει συστήσει, Βιβή Παπουτσάκη.

Μάλιστα, η τελευταία είναι το μοναδικό άτομο, εκτός φυσικά από τους δικηγόρους του, που ζήτησε να της δοθεί άδεια να τον επισκέπτεται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η εξαδέλφη Βιβή

Ο Φουρθιώτης εμφάνισε για πρώτη φορά την ξαδέλφη του το 2018 ως πανελίστρια της τότε εκπομπής του «Αποκαλυπτικά» και έκτοτε συγκατοικούν κιόλας στη βίλα του στον Διόνυσο, απ’ όπου κατά καιρούς έκαναν και κοινές αναρτήσεις στα σόσιαλ μίντια.

Η Βιβή Παπουτσάκη είναι ένα – αν όχι το μοναδικό – από τα ελάχιστα πρόσωπα που εμπιστεύεται ο Μένιος Φουρθιώτης.

Μένει να φανεί αν η πρώην μελαχρινή και νυν κοκκινομάλλα πανελίστρια και συγκάτοικός του θα κληθεί να καταθέσει τι γνωρίζει για τον προφυλακισμένο ξάδελφό της.

Τι ξέρει η Νανά;

Μια ακόμη γυναίκα στη ζωή του Μένιου Φουρθιώτη – η οποία, ωστόσο, τον εγκατέλειψε επικαλούμενη λόγους υγείας λίγο πριν γίνει το μπαμ της σύλληψής του – είναι και η μέχρι πρότινος κολλητή και στενότατη συνεργάτιδά του, η Νανά Παλαιτσάκη την οποία μάλιστα είχε χρίσει εκδότρια της εφημερίδας του «Αποκαλυπτικά».

Η γνωστή δημοσιογράφος τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως είχε μπει για τα καλά στις δουλειές του Μένιου, ακόμη και στην προετοιμασία της καθόδου του στην πολιτική.

Όταν άρχισε το γαϊτανάκι των αποκαλύψεων για τον γνωστό παρουσιαστή, με πρώτο και καλύτερο το σκάνδαλο με την αστυνομική του φρουρά, η Νανά Παλαιτσάκη είχε στηρίξει ανοιχτά τον Μένιο Φουρθιώτη. Ωστόσο, όταν άρχισαν να δημοσιεύονται και οι πληροφορίες για τις πλαστές ταυτότητες της ΕΣΗΕΑ, η έμπειρη δημοσιογράφος άρχισε να παίρνει τις αποστάσεις της… 

Στη συνέχεια, στις αρχές Απριλίου υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Από τότε, οι εμφανίσεις της στην εκπομπή του Μένιου σταμάτησαν.

Την δε ημέρα που πήρε εξιτήριο ανακοίνωσε πως τα προβλήματα της υγείας της την αναγκάζουν να εγκαταλείψει τα εργασιακά της καθήκοντα.

Έκτοτε, η Παλαιτσάκη δεν έχει μιλήσει για τη συνεργασία της με τον Φουρθιώτη, πέρα από μια πρόσφατη, αινιγματική ανάρτησή της περί προδοσίας.

Και στην περίπτωση της Νανάς (η οποίο θυμίζουμε πως ταυτόχρονα είχε κι έναν επεισοδιακό χωρισμό από το σύντροφό της Βασίλη Μιχαλόπουλο), μένει να δούμε εάν θα κληθεί κι αυτή να πει εάν και τι γνωρίζει για τις υποθέσεις που οδήγησαν τον φίλο και πρώην στενό της συνεργάτη στης φυλακής τα σίδερα.


in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου