ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ


Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Το επαγγελματικό μυστικό για τα τηγανητά αυγά


Αν τα θέλετε πραγματικά τέλεια, υπάρχει ένα κόλπο στο φινίρισμα.

Το τέλειο τηγανητό αυγό έχει ρευστό κρόκο και πηχτό ασπράδι και όταν το δεις το καταλαβαίνεις με την πρώτη ματιά.

Πώς πετυχαίνεται αυτό; Με μερικές σταγόνες νερό!


Τηγανίζουμε τα αυγά κανονικά μέσα σε αντικολλητικό τηγάνι και όταν το ασπράδι είναι σχεδόν έτοιμο, προσθέτουμε μερικές σταγόνες νερό.

Καλύπτουμε αμέσως το τηγάνι με το καπάκι του και γυρνάμε τη φωτιά σε πολύ χαμηλή ένταση ή σβήνουμε εντελώς το μάτι.

Αφήνουμε τα αυγά 1-2 λεπτά και δεν θα πιστεύουμε αυτό που αντικρίζουμε…

Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου