15' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 35'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Σε ένα µπολ ανακατεύουµε καλά µε το σύρµα τη μισή ποσότητα ελαιολάδου, το σκόρδο, τον χυµό και το ξύσµα λεµονιού, τον μαϊντανό, τη µουστάρδα, αλατοπίπερο και 150 ml νερό.
- Σε ένα µεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και «ψήνουμε» το κοτόπουλο για περίπου 4 λεπτά από κάθε πλευρά ή µέχρι να ροδίσει καλά.
- Ρίχνουμε αλατοπίπερο και το φασκόμηλο και ανακατεύουμε για 1 λεπτό.
- Προσθέτουµε το µείγµα του µπολ, δυναµώνουµε τη φωτιά και µαγειρεύουµε για άλλα 4-5 λεπτά ή µέχρι να γίνει το κοτόπουλο στο εσωτερικό του και να δέσει κάπως η σάλτσα.
- Σερβίρουµε το κοτόπουλο µε τη σάλτσα και συνοδεύουµε µε πουρέ πατάτας.
gastronomos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου