ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Κολατσιό για παραλία; Χορταστικές & εύκολες ιδέες


Κολατσιό για παραλία; Το ξέρω ότι είναι από τα τοπ θέματα που σε απασχολούν λίγο πριν πας στην παραλία, ειδικά αν έχει παιδιά, και να σου πω και κάτι; δεν έχει άδικο.

Πλέον το κολατσιό για παραλία είναι απαραίτητο! Το έχεις πάντα μαζί σου και τσιμπάς όποτε πεινάσεις χωρίς να ξοδεύεις μια περιουσία στα beach bars. Το θετικό με το να έχεις το δικό σου κολατσιό για παραλία, δεν είναι μόνο το οικονομικό αλλά και το θέμα της διατροφής!


 
 

Πάμε να δούμε λοιπόν εύκολες και γρήγορες ιδέες για να κάνεις το δικό σου λαχταριστό κολατσιό για παραλία!

ΚΟΛΑΤΣΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ | ΑΛΜΥΡΕΣ ΙΔΕΕΣ:

 

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο (μπατζίνα)

Μια από τις καλύτερες συνταγές για ένα υγιεινό και χορταστικό κολατσιό για παραλία. Καταρχάς φτιάχνεται πολύ εύκολα και γρήγορα και είναι άκρως υγιεινό. Το συγκεκριμένο κολατσιό για παραλία είναι ιδανικό και για ένα πλήρες μεσημεριανό.

Τυροπιτάκια εύκολα και γρήγορα!

Φοβερό κολατσιό για παραλία ειδικά αν έχεις παιδιά ή μεγάλη παρέα! Φτιάχνεις μπόλικα και έχεις να τσιμπάς όλη την ώρα.

Φλογέρες με τυρί

Και οι φλογέρες με τυρί είναι στην κατηγορία του εύκολου, γρήγορου αλλά και ιδανικού σνακ για παιδιά ή μεγάλη παρέα. Το καλύτερο με το να έχεις το δικό σου κολατσιό για παραλία είναι ότι πάντα ξέρεις τι έχει μέσα!

Club sandwich

Αγαπημένο club sandwich που το λατρεύουν μικροί και μεγάλοι! Υπάρχει άνθρωπος που να μην του αρέσει το συγκεκριμένο κολατσιό για παραλία; Καταλαβαίνω ότι πολλοί δεν θέλουν ντομάτες, μαρούλια κλπα. Κανένα πρόβλημα! Φτιάξε το τοπ κολατσιό για παραλία ακριβώς όπως το θες και απόλαυσέ το!

Παιδικό πιτσόψωμο με λαχανικά

Δεν υπάρχει καλύτερη συνταγή ειδικά αν έχεις παιδιά ή μεγάλους που κάνουν σαν παιδιά! Το καλύτερο και πιο χορταστικό κολατσιό για παραλία, θα πέσουν όλοι με τα μούτρα!

Κουλούρι Θεσσαλονίκης

Πες μου τώρα ότι το κουλούρι θεσσαλονίκης δεν είναι το καλύτερο και πιο ελαφρύ κολατσιό για παραλία! Είναι ελαφρύ, τρώγεται μπαμ μπαμ και το καλύτερο; είναι φτιαγμένο από τα χεράκια σου!

ΚΟΛΑΤΣΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ | ΓΛΥΚΕΣ ΙΔΕΕΣ:

Λουκουμάδες παραλίας

Λαχταριστοί λουκουμάδες παραλίας από τα χεράκια σου! Σου λέω δεν υπάρχει καλύτερο και πιο κλασικό κολατσιό για παραλία από τους αγαπημένους λουκουμάδες!

Μπάρες με βρώμη και σοκολάτα

Φοβερές και χορταστικές μπάρες με σοκολάτα και βρώμη! Μια από τις καλύτερες συνταγές αν προσέχεις την διατροφή σου αλλά θέλεις και κάτι γλυκό για το κολατσιό παραλίας!

Εύκολο κέικ με κακάο


 
 

Ετοιμάζεσαι να πας παραλία αλλά αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχει κολατσιό για παραλία; Κανένα πρόβλημα! Σε χρόνο dt έχεις το πιο αφράτο και σοκολατένιο κέικ με κακάο. Εύκολη συνταγή και τρώγεται από μικρούς και μεγάλους!

Κρουασάν σπιτικά με την εύκολη συνταγή!

Ένα από τα πιο γλυκά σνακ παραλίας, ειδικά αν έχεις παιδιά μαζί σου! Το συγκεκριμένο κολατσιό για παραλία θα το λατρέψεις γιατί είναι πεντανόστιμο, γίνεται εύκολα, γρήγορα και κυρίως από τα χεράκια σου!

Μπισκότα με βρώμη και μπανάνα ΧΩΡΙΣ ζάχαρη

Αν θέλεις κάτι χορταστικό και υγιεινό για κολατσιό για παραλία, εδώ σε έχω! Μια φοβερή συνταγή που θα σε χορτάσει χωρίς τύψεις!

Μπάρες δημητριακών χωρίς ζάχαρη (Νηστίσιμες)

Αφού πιάσαμε τα σνακ παραλίας χωρίς ζάχαρη, πάμε και για άλλο ένα κολατσιό για παραλία που είναι άκρως χορταστικό, απολαυστικό αλλά και υγιεινό! Οι καλύτερες μπάρες δημητριακών χωρίς ζάχαρη!


petros-syrigos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου