ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΓΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΠΑΣΟΚ

ΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΓΡΕΒΕΝΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΕΔΩ.. ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Με αφορμή την κατάπτυστη ανάρτηση του γραμματέα της Ν.Ε Γρεβενών για το νοσοκομείο Γρεβενών , στην οποία μέσα στα υπόλοιπα αναπτύσσει και τις αντιλαϊκές προτάσεις του κόμματός του για το σύστημα περίθαλψης του λαού, είμαστε αναγκασμένοι σε μερικές τοποθετήσεις.


Η γνωστή και εκπεφρασμένη βούληση της κυβέρνησης της ΝΔ να διαλύσει το λεγόμενο ΕΣΥ είναι ταυτοτική και προγραμματική θέση του κυβερνώντος κόμματος, η οποία υλοποιείται με όλο και ταχύτερους ρυθμούς συνεχίζοντας το έργο για την εξόντωση του λαού της χώρας, που ευλαβικά έχουν αναλάβει όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών, συμπεριλαμβανομένου και του κόμματός σας από την ίδρυση ακόμα αυτού του ελλιπούς ΕΣΥ. . Επιπλέον μην ξεχνάτε ότι τωρινός υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση των α(χ)ρίστων είναι πρώην δικό σας πρωτοκλασάτο στέλεχος της εποχής Σημίτη που με τόση δόξα και τιμή υπερασπίζεστε, που αφού θήτευσε στην αντιδραστικότητα της αντιλαϊκής πολιτικής  στο ΠΑΣΟΚ, τώρα συνεχίζει το θεάρεστο έργο του στο βούρκο άλλου μαγαζιού της νεοφιλελεύθερης πιάτσας.


Δείτε και: ΠΑ.ΣΟ.Κ-Κίνημα Αλλαγής - Ν.Ε ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Νοσοκομείο ώρα μηδέν!

Επιπλέον σαν ουσιαστική επισήμανση και υπενθύμιση, το νοσοκομείο Γρεβενών ,όπως και κάθε έργο σε αυτήν την ταλαιπωρημένη από τους οσφυοκάμπτες πολιτικούς ηγέτες χώρα, το έφτιαξε και θα συνεχίσει να το φτιάχνει ο λαός της με το αίμα και τον ιδρώτα του και όχι ο κάθε Σημίτης και οποιοσδήποτε από τους διαχρονικά κινούμενους σε αντιλαϊκή κατεύθυνση.


 

 

Στα επιμέρους: αν νοιαζόσασταν τόσο πολύ για την πραγματική κατάσταση του νοσοκομείου θα είχατε ζητήσει μια ενημέρωση και συνάντηση είτε με τη νοσοκομειακή επιτροπή των ιατρών , είτε καλύτερα με τη συνέλευση των ιατρών του νοσοκομείου για να ενημερωθείτε επιτόπου.

Η ακόμα καλύτερα θα καλούσατε το λαό του τόπου σε κινητοποιήσεις και ξεσηκωμό εναντίον των εφαρμοζόμενων πολιτικών.

Αντί αυτού στην ανακοίνωσή σας επιλέγετε την ευθεία κατηγορία και συκοφάντηση των εργαζόμενων ιατρών του νοσοκομείου, που δουλεύουν κάτω από αυτές τις όντως τραγικές συνθήκες εργασίας και ελλείψεων , για τις οποίες ξανατονίζουμε ότι εκτός από τη σημερινή γνωστή και μη εξαιρετέα αντιδραστική κυβέρνηση, έχει βάλει για τα καλά το χεράκι του και ο δικός σας χώρος.

Επιπλέον ο απύθμενος λαϊκισμός σας, ίδιον όλων των κομμάτων εξουσίας , προβαίνει και σε γνωματεύσεις ιατρικού χαρακτήρα τύπου: «κρατήθηκε αναιτίως στο νοσοκομείο ασθενής», «νοσηλεία απλών περιστατικών», «έπαθε εμβολή»  και άλλα γλαφυρά που στερούνται σοβαρότητας. Ο σχολιασμός σας βρίθει ανακριβειών που ακόμα και αυτές χάνονται στον άκρατο λαϊκισμό που ξεχειλίζει από το κείμενο σας, ενδεικτικό της πλευράς που έχετε επιλέξει να υπηρετήσετε : ενάντια σε εργαζόμενους.

Και επειδή κάθε “σοβαρή” καταγγελία για το “κακό” νοσοκομείο, οφείλει να εμπλουτίζεται και με την προσδοκώμενη  αντιδραστική προτασεολογία, συνεχίζετε : «πενιχρά νοσήλια, ανείσπρακτες οφειλές, νοσοκομείο ΕΥΕΛΙΚΤΟ (sic),  ανταγωνιστικό (απέναντι σε ποιον άραγε?), αξιολόγηση (το «φιλολαϊκό» ΠΑΣΟΚ ), ΟΛΟΗΜΕΡΕΣ λειτουργίες» κτλ.

Με απλά λόγια, αναμασάτε με δήθεν δημοκρατικοπαραταξιακό περίβλημα που διατείνεστε ότι έχετε, όλο το τέρμα αντιδραστικό και αντιλαϊκό πλαίσιο της εφαρμοζόμενης πολιτικής από δεκαετιών (εργασιακή ευελιξία, αξιολόγηση, απολύσεις, ανταγωνιστικότητα και ΚΥΡΙΩΣ σχέση κόστους -οφέλους). Με άλλα λόγια στηρίζετε την εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση της περίθαλψης με την εργασιακή εξόντωση του προσωπικού. Λυπούμαστε που σας πληροφορούμε αλλά αυτά ήδη τα προωθεί η παρούσα κυβέρνηση με πρώην ‘δικό” σας  υπουργό. Εκτός και αν ζηλέψατε τη “δόξα “ τους.

Γι αυτά και για αυτά λοιπόν, τα νοσοκομεία καταρρέουν πανελλαδικά και ΟΧΙ λόγω των “κακών” εργαζομένων τους .

Κλείνοντας σας καλούμε να ανακαλέσετε τις καταγγελίες σας για τους εργαζόμενους ιατρούς και προσωπικό .Από την πλευρά μας όποιος ζητήσει ουσιαστική ενημέρωση απευθείας από εργαζόμενους για προβλήματα  είμαστε ανοιχτοί και σαν σώμα και όχι  μόνο δια αντιπροσώπων να συνδράμουμε, συνεχίζοντας άοκνα να παλεύουμε για το ιδανικό της περίθαλψης των ανθρώπων που έχουν ανάγκη κόντρα σε κάθε κυβερνητική επιλογή.

                                                            ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου