VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Θρίλερ στη Σύμη με την εξαφάνιση του διάσημου παρουσιαστή του BBC - Τα 4 βασικά σενάρια που εξετάζονται

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του παρουσιαστή του BBC, Dr Michael Mosley, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στη Σύμη.Πτώση, ξαφνική αδιαθεσία, δάγκωμα φιδιού, ή πνιγμός; Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αρχές, που αναζητούν τα ίχνη του 67χρονου Βρετανού παρουσιαστή του BBC, Dr Michael Mosley, στη Σύμη.
 Ο αποκαλούμενος "γκουρού της υγείας", που βρισκόταν σε διακοπές, έχει να δώσει σημάδια ζωής από το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ξεκίνησε πεζός από την παραλία του Αγίου Νικολάου για να επιστρέψει στο σπίτι που διέμενε.


Μαρτυρίες τον τοποθετούν στο Πέδι, κοντά σε στάση λεωφορείου, έκτοτε όμως δεν υπάρχουν στοιχεία για την πορεία που ακολούθησε. Στις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, συμμετέχουν στελέχη της Αστυνομίας, του Λιμενικού και τη Πυροσβεστικής, εθελοντές, ενώ στο νησί μεταβαίνει ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος. Τα ερευνητικά κλιμάκια, επιχειρούν να "χτενίσουν" με drone όλη την περιοχή στην οποία εθεάθη τελευταία φορά ο παρουσιαστής, πριν την εξαφάνιση του.
 
 



"Μπορεί να γλίστρησε, να σκόνταψε, να έπεσε, ακόμα και να τον δάγκωσε φίδι, παραμένοντας κάπου τραυματισμένος. Απλά δεν υπάρχει κανένα ίχνος του. Κανένα απολύτως και αυτό σημαίνει ότι για εμάς τουλάχιστον, κάθε πιθανό σενάριο είναι ανοιχτό και διερευνάται", αναφέρει χαρακτηριστικά σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου. "Οι πληροφορίες λένε ότι επέστρεψε από την παραλία, του Αγίου Νικολάου, περπάτησε το μονοπάτι που είναι 10-15 λεπτά και έφτασε στο Πέδι, που είναι κατοικημένη περιοχή", σημειώνει ο Δήμαρχος Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, εκτιμώντας ότι στην περιοχή της εξαφάνισης, δεν υπάρχει σημείο όπου θα μπορούσε να υπάρξει πτώση από ύψος.


Ο 67χρονος είναι γνωστός για τις εμφανίσεις του στις τηλεοπτικές εκπομπές "This Morning" και "The One Show", ενώ είναι οικοδεσπότης του "Just One Thing", podcast του BBC για την υγεία. Η σύζυγος του, ειδοποίησε τις αρχές το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς αδυνατούσε να τον εντοπίσει για πάνω από 6 ώρες. Όπως διαπιστώθηκε, δεν είχε πάνω του το τηλέφωνο του, το οποίο είχε ξεχάσει στη παραλία.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου