Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Στιγμές τρόμου για τον ποδοσφαιριστή Ρομπέρτο Μπάτζιο και την οικογένειά του: Τους λήστεψαν ενώ έβλεπαν το Ιταλία - Ισπανία

'Ενας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη και ένας θρύλος για την Ιταλία, έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών.
Στιγμές τρόμου έζησε ο θρυλικός Ιταλός ποδοσφαιριστής, Ρομπέρτο Μπάτζιο, και η οικογένειά του την ώρα που έβλεπαν τον αγώνα Ιταλία - Ισπανία για το Euro 2024 το βράδυ της Πέμπτης.


Ο Μπάτζιο έπεσε θύμα ληστείας και μάλιστα τραυματίστηκε όταν ένας από τους εισβολείς στο σπίτι του τον χτύπησε.

Ο Ρομπέρτο Μπάτζιο με τη σύζυγό του, Αντρεϊνα Φάμπι με την οποία είναι παντρεμένοι από το 1989.

Ιταλικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι πέντε άνδρες μπήκαν στο σπίτι του στην περιοχή της Αλταβίλα Βιτσεντίνα στα βόρεια της χώρας για να ληστέψουν τον ίδιο και την οικογένειά του.

Χάρτης της περιοχής όπου κατοικεί ο Ρομπέρτο Μπάτζιο και η οικογένειά του.

Ο Μπάτζιο προσπάθησε να τους σταματήσει, αλλά τον χτύπησαν με ένα περίστροφο στο κεφάλι και στη συνέχεια κλείδωσαν όλα τα μέλη της οικογενείας του σε ένα δωμάτιο.
 
 
>Ο Ρομπέρτο Μπάτζιο με την οικογένειά του. Με τη σύζυγό του έχουν τρία παιδιά: Τη Βαλεντίνα που έχει γεννηθεί το 1990, τον Ματία (δεξιά) γεννημένο το 1994 και τον Λεονάρτο (αριστερά) γεννημένο το 2005.

Έπειτα από περίπου μια ώρα, όταν οι ληστές είχαν απομακρυνθεί, ο πρώην ποδοσφαιριστής κατάφερε να σπάσει την πόρτα του δωματίου και να καλέσει τους καραμπινιέρους. Μετά την επέμβασή τους, ο Μπάτζιο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ χρειάστηκε να του κάνουν ράμματα στο κεφάλι.

Οι ληστές έκλεψαν ρολόγια, κοσμήματα και χρήματα, η αξία των οποίων δεν είναι γνωστή προς το παρόν, από το απομονωμένο αγροτικό κτήμα στο οποίο ζει ο ίδιος και η οικογένειά του εδώ και 15 χρόνια. Η Corriere della Sera ανέφερε ότι η ληστεία έλαβε χώρα σε διάστημα 40 λεπτών.



"Η επίθεση-αστραπή, υπό το φως της μέρας καθώς δεν είχε νυχτώσει ακόμα, δεν επέτρεψε την ενεργοποίηση όλων των συστημάτων ασφαλείας με τα οποία είναι εξοπλισμένη η βίλα, τα οποία είναι ωστόσο από τα πιο προηγμένα" δήλωσε ο ατζέντης του Μπάτζιο, Βιτόριο Πετρόνε. Και πρόσθεσε ότι "μετά από ό,τι συνέβη, θα ενισχύσουμε περαιτέρω τα συστήματα ανίχνευσης κατά τη διάρκεια της ημέρας σε όλη την περίμετρο".
Ένας από τους κορυφαίους

Γεννημένος το 1967, ο Μπάτζιο, που έχει τιμηθεί με τη Χρυσή Μπάλα (Ballon d'or) το 1993, σημείωσε στην καριέρα του 27 γκολ σε 56 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της Ιταλίας. Το 2004, είχε συμπεριληφθεί στη λίστα FIFA 100, τη λίστα των 125 κορυφαίων εν ζωή ποδοσφαιριστών.
Σε αγώνα το 2004.

Την αλληλεγγύη του στον Ρομπέρτο Μπάτζιο και στην οικογένειά του εξέφρασε, μεταξύ των άλλων ο πρόεδρος της περιφέρειας Βένετο, Λούκα Τζάια, ο οποίος ευχήθηκε να συλληφθούν άμεσα οι υπεύθυνοι.


 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου