VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Αποκαλυπτικό βίντεο - ντοκουμέντο από τη δράση του κυκλώματος εκβιαστών: Πυροβολισμοί και γροθιές σε νυχτερινό κέντρο



'Ενα νέο βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα από τη δράση του κυκλώματος σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι τον Μάρτιο του 2023Ο 46χρονος Ιρανός, ο Σαΐντ, που κατηγορείται για τη συμμετοχή του στη σκληρή εγκληματική οργάνωση των χούλιγκαν-μπράβων, που εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, ήταν ο επικεφαλής της "ομάδας συναγερμού", που συμμετείχε σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στις 12 Μαρτίου 2023 στο γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης LOHAN στο Γκάζι.


Ο Ιρανός, δύο ακόμα κατηγορούμενα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και 5 ακόμα άγνωστα πρόσωπα, φέρεται να αποτελούσαν την… "ομάδα συναγερμού" του "LOHAN", τη νύχτα των πυροβολισμών. Οι συγκεκριμένες ομάδες, "σχηματίζονταν" όταν υπήρχαν φασαρίες" που δεν ήταν δυνατόν να διαχειριστούν μόνοι τους οι "φύλακες" του κάθε "προστατευόμενου" μαγαζιού. Για την διευθέτηση των περιστατικών, επικοινωνούσαν μεταξύ τους αλλά και με άλλα άτομα, ενώνονταν και λειτουργούσαν ως "ομάδα κρούσης".


Όπως προέκυψε ο 46χρονος μαζί με τα υπόλοιπα άτομα που παρείχαν υπηρεσίες ασφαλείας, μετά από υπόδειξη από τον υπεύθυνο του καταστήματος, οδήγησαν έξω από το μαγαζί δύο άνδρες που φέρεται να είχαν προκαλέσει ένταση. Χτύπησαν τον ένα με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

 
 


Τότε είχε ανοίξει πυρ ο 35χρονος φίλος του από την Αλβανία, αρχικά εκφοβιστικά στον αέρα και στη συνέχεια σε βάρος μέλους της ομάδας συναγερμού, χωρίς όμως να τον τραυματίσει. Όπως διαπιστώθηκε από βιντεοληπτικό υλικό, ο 46χρονος Ιρανός, την ώρα της επέμβασης στο μαγαζί, φορούσε γάντια μοτοσικλετιστή με κοκάλινη επένδυση.

Ο 35χρονος άνδρας που πυροβόλησε ήταν αυτός που δολοφονήθηκε στις 26 Ιουνίου 2024, μετά από αιματηρό καβγά στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο Αλφόνς Ντότσι είχε συλληφθεί στις 25 Ιουνίου 2023 κατηγορούμενος για δύο ανθρωποκτονίες κατά τη διάρκεια ληστειών και τον ξυλοδαρμό επιχειρηματία στη Μύκονο, ο οποίος ερευνάται ως ύποπτος ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη.


Ο σεσημασμένος εκβιαστής με καταγωγή από το Ιράν, σε καταγεγραμμένες συνομιλίες, που έχουν στην κατοχή τους τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών, φέρεται να γνωρίζει τον δολοφόνο του "Ζαμπόν" στο Νέο Κόσμο, ενημερώνει άλλα μέλη της οργάνωσης για τις ανακατατάξεις, ενώ προειδοποιεί άλλους κατηγορούμενους, να κρατήσουν αποστάσεις από τον 36χρονο "Μάικ" από την Αλβανία.

Τον περασμένο Μάιο, ο Ιρανός, είχε εμπλοκή σε ένα ακόμα βίαιο επεισόδιο ξυλοδαρμού δύο Βρετανών, σε γνωστό strip club στη Λεωφόρο Συγγρού. Ο Ιρανός και ο αποκαλούμενος "ΝΤΕΝΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ", είχαν… "στείλει" έναν άνδρα από την Αγγλία στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, έπειτα από ξυλοδαρμό. Τα θύματα είχαν εκφράσει τα παράπονά τους για τον λογαριασμό των δύο χορών, που από 200 ευρώ, τους είχαν ζητήσει 2.800 ευρώ…

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου