Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2024

Σούπα τραχανά για τις κρύες μέρες του χειμώνα - Το απίθανο ελληνικό super food, έτοιμο σε λίγα λεπτά

Ο τραχανάς, το απίθανο ελληνικό super food μαγειρεύεται γρήγορα και πανεύκολα.Ο τραχανάς, το απίθανο ελληνικό super food μαγειρεύεται γρήγορα και πανεύκολα.

Υλικά

1 φλιτζ. τσαγιού τραχανάς ξινός (ή γλυκός) αλευρένιος


1.200 ml ζωµός λαχανικών ή νερό


50 ml ελαιόλαδο

λίγο αλάτι.
Διαδικασία

 
 

Σε µια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρώς τον τραχανά, ανακατεύοντας ώστε να λαδωθεί καλά.

Προσθέτουµε το ζωµό ή το νερό και λίγο αλάτι.

Όταν πάρει βράση, ανακατεύουµε, χαµηλώνουµε τη φωτιά και σιγοβράζουµε για 10 - 15 λεπτά ή µέχρι να χυλώσει η σούπα. Δεν σκεπάζουμε την κατσαρόλα με καπάκι.

Μυστικά: Σερβίρουµε µε θρυμματισμένη φέτα ή με τριμμένη παρμεζάνα.


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου