ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2024

Σούπα τραχανά για τις κρύες μέρες του χειμώνα - Το απίθανο ελληνικό super food, έτοιμο σε λίγα λεπτά

Ο τραχανάς, το απίθανο ελληνικό super food μαγειρεύεται γρήγορα και πανεύκολα.Ο τραχανάς, το απίθανο ελληνικό super food μαγειρεύεται γρήγορα και πανεύκολα.

Υλικά

1 φλιτζ. τσαγιού τραχανάς ξινός (ή γλυκός) αλευρένιος


1.200 ml ζωµός λαχανικών ή νερό


50 ml ελαιόλαδο

λίγο αλάτι.
Διαδικασία

 
 

Σε µια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρώς τον τραχανά, ανακατεύοντας ώστε να λαδωθεί καλά.

Προσθέτουµε το ζωµό ή το νερό και λίγο αλάτι.

Όταν πάρει βράση, ανακατεύουµε, χαµηλώνουµε τη φωτιά και σιγοβράζουµε για 10 - 15 λεπτά ή µέχρι να χυλώσει η σούπα. Δεν σκεπάζουμε την κατσαρόλα με καπάκι.

Μυστικά: Σερβίρουµε µε θρυμματισμένη φέτα ή με τριμμένη παρμεζάνα.


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου