ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Οι πιο... θανατηφόρες γυναίκες στην Ιστορία

Δολοφόνοι γένους θηλυκού








Μπορεί οι διασημότεροι serial killers να είναι στην πλειοψηφία τους άντρες, όμως υπάρχουν και πολλές... «συνάδελφοί» του θηλυκού γένους των οποίων τα..

Ποιες προϋποθέσεις θέτει η ΝΔ για να πει «ναι» στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο

 





«Η ΝΔ έχει καταθέσει προτάσεις για ένα μόνιμο, ευέλικτο και με αναπτυξιακή προοπτική φορολογικό νομοσχέδιο. Αν τις τρεις αυτές προϋποθέσεις καλύπτει..

Κοζάνη: Νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στη ΔΕΗ με θύμα 55χρονο








Με τη ζωή του πλήρωσε τον αγώνα για το μεροκάματο ένας ακόμα εργαζόμενος στα ορυχεία της ΔΕΗ, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο λίγο πριν τις μεσημεριανές ώρες σήμερα Τετάρτη, στο ορυχείο του..

Οι σταθμοί της ζωής του Λεωνίδα Κύρκου







Καταδικάστηκε σε θάνατο κατά την περίοδο του Εμφυλίου σε ηλικία μόλις 25 χρονών. Με την κινητοποίηση όμως της Διεθνούς Αμνηστίας η ποινή του δεν εκτελέστηκε. Έτσι κέρδισε άλλα 62 χρόνια ζωής,..

Ετοιμες να εγκαταλείψουν την Ελλάδα για σπουδές οι Χρυσές νεανίδες του πόλο!







Μια παρέα κοριτσιών, μαθήτριες Λυκείου, με το μυαλό και στις σπουδές, όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα παιδιά στην ηλικία τους, κατάφερε να δώσει συνέχεια στο λαμπρό καλοκαίρι του..

Οι υποψήφιοι «οικοδεσπότες» των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020

Λήγει αύριο η προθεσμία για την υποβολής των υποψηφιοτήτων











Η προθεσμία για τις πρωτεύουσες του κόσμου που θέλουν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων τους 2020 λήγει αύριο και η τελική λίστα των..

Έχετε καούρα; - Λύση με αγνά υλικά!









Αν νιώθετε καούρα στο στομάχι, υπάρχει ένα κολπάκι για να ανακουφιστείτε:.

Τα νούμερα της ΑGB για την Τρίτη 30 Αυγούστου







Μάθετε πώς διαμορφώθηκε το τηλεοπτικό τοπίο των αγαπημένων σας προγραμμάτων χθες Τρίτη 30 Αυγούστου..

Τι έγινε και δεν βλέπουμε: Star-fm.gr;








Εδώ και αρκετή ώρα προσπαθούμε να μπούμε στη σελίδα: Star-fm.gr και διαπιστώνουμε οτι δεν εμφανίζετε.Προσπαθούμε να μιλήσουμε με τους διαχειριστές αλλά αυτό δεν κατέστει δυνατό..

Στις 15-16 Οκτωβρίου η έναρξη του πρωταθλήματος της Δ Εθνικής...











Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Πρωταθλήματος, ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου παρουσίασε στα άλλα δύο μέλη το πλάνο που σχεδίασε, αναφορικά με τη δομή των 14 ομίλων που θα συμπληρωθούν μετά την ολοκλήρωση των τοπικών ..

Το μοντέλο και ο λιλιπούτειος αρραβωνιαστικός της - Αφήνουν τους πάντες άναυδους με κάθε έξοδό τους






Τον ομολογουμένως μικροσκοπικό φίλο της πήρε χθες το βράδυ απ’ το χέρι η Alessanda Ambrosio και αποφάσισε να πάνε μια βόλτα στους ρομαντικούς δρόμους του LA...

Μένει ο Γαβρίδης στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Γρεβενών











Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΤΟΥ, ο Μιχάλης Γαβρίδης παραμένει στη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών.Ο Υπουργός κ. Αντρέας Λοβέρδος φέρεται τελικά..

Μόσιαλος: Δεδομένο το κλείσιμο της ΕΤ1 - Φεύγει το 42% των εργαζομένων

 






Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, καλεσμένος στην εκπομπή "Κοινωνία ώρα MEGA", προχώρησε σε διευκρινήσεις σχετικά με τις αλλαγές που έρχονται στη δημόσια τηλεόραση.O υπουργός επικρατείας επιβεβαίωσε με..

Οι αποσπάσεις των Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ







Από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ για το διδακτικό έτος 2011-12..

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο το σπίτι της Aguilera







Ψάχνετε ένα σπίτι στο Λος Άντζελες και είστε διατεθειμένοι να δώσετε 4,7 εκατομμύρια δολάρια; Τότε η πρώην κατοικία της Christina Aguilera είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση! Η τραγουδίστρια και κριτής..

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών









Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Διοικητηρίου Γρεβενών «Πέτρος Σιούλης», την 31-08-2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30 σε τακτική συνεδρίαση..

Ο ΑΣΕΠ κατηγορεί την κυβέρνηση για 55.000 ρουσφετολογικές προσλήψεις









Την απόφαση γνωστοποίησε, ο Πρόεδρος του, Γιώργος Βέης, από το βήμα της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνεια της Βουλής, όπου "κάρφωσε" την Κυβέρνηση αποκαλύπτοντας πως τον επισκέφτηκε στο γραφείο του ο..

Μηδενικά πλέον τα κέρδη για τη μεταποίηση της Βορείου Ελλάδος το 2010 και ζημιογόνα μία (1) στις (3) επιχειρήσεις


ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ






Οι τριακόσιες (300) επιχειρήσεις του δείγματος ανήκουν στους δεκαοχτώ (18) κλάδους της μεταποίησης κατά ΣΤΑΚΟΔ 2003, είναι όλες εγκατεστημένες στις τέσσερις (4) περιφέρειες του Βορειοελλαδικού..

Περιμένουμε καλοκαιρινές μπόρες












Σποραδικές βροχές στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και πιθανώς στην Κρήτη και καταιγίδες στα ορεινά περιμένουμε σήμερα..

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη για τους μαθητές











Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και στις νέες της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας..

Σύλληψη 50χρονου για τη δολοφονία της συζύγου του

Νεκρή από το χέρι του συζύγου έπεσε το πρωί 35χρονη Αλβανίδα στη περιοχή Γρα-Λυγιά Ιεράπετρας








Στις 11 χθες το πρωί και μετά από έντονη λογομαχία, όπως ανέφεραν γείτονες, ο 50χρονος, σύζυγος της τη χτύπησε με ένα σφυρί στο κεφάλι. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος ενώ ο..

Άγριος πόλεμος Ρέππα-Ραγκούση - Πώς "απασφάλισε" ο Ρέππας από τις διαρροές για τα κλειστά επαγγέλματα









Ευθεία επίθεση στον Γιάννη Ραγκούση εξαπέλυσε ο Δημήτρης Ρέππας με αφορμή διαρροές από το υπουργείο Μεταφορών που έκαναν λόγο για απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που..

Υπό τους ήχους Μπετόβεν η κηδεία του Λεωνίδα Κύρκου









Σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης σύντροφοι, συγγενείς και απλός κόσμος θα πουν το τελευταίο αντίο στον ιστορικό ηγέτη της Αριστεράς Λεωνίδα Κύρκο. Η κηδεία στο Α' Νεκροταφείο θα..

Έξι νομοσχέδια στην ατζέντα του υπουργικού συμβουλίου









Με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο, συναντάται ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου, σήμερα στις 10.00 πμ, στο γραφείο του στην Βουλή. Δύο ώρες..

Πως θα Είμασταν Χωρίς Φόρους;









Ή περίπου χωρίς φόρους! Φαντάσου λοιπόν ένα κράτος όπου η Δικαιοσύνη και η Άμυνα είναι τα μόνα αγαθά για τα οποία οι πολίτες και οι επιχειρήσεις καταβάλλουν φόρους. Και για όλα τα..

Ξόδεψε 5,6 εκατ. ευρώ για το γάμο της κόρης του







Πώς να μην κάνει αυτές τις γκριμάτσες ο Bernie Ecclestone, μία μέρα μετά το γάμο της κόρης του Petra, ο οποίος του στοίχισε όχι λιγότερα από 5,6 εκατ. ευρώ;.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

«Άπιαστη» η εμπιστοσύνη των αγορών για την Ελλάδα - Ξαναχτύπησε η… Fitch στην τελευταία έκθεσή της για την ευρωζώνη







«Άπιαστη» παραμένει για την Ελλάδα η εμπιστοσύνη των αγορών, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Fitch για την ευρωζώνη, στην οποία ο οίκος υπενθυμίζει ότι στις 13 Ιουλίου..

Ένα από τα γρηγορότερα οχήματα στον κόσμο - Απόδοση 2.800 ίππων και τελική ταχύτητα που ξεπερνά τα 450 χλμ./ώρα!







Ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας, τουλάχιστον για επιβατικό όχημα, είναι όμως άκρως αληθινά τόσο τα 450+ km/h τελικής ταχύτητας, όσο οι 2.800 ίπποι ή το λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο για τα πρώτα 100 χλμ./ώρα...

Αλβανοί κρατούμενοι έσκαψαν τούνελ για να αποδράσουν από τον Κορυδαλλό!

Έσκαβαν με καλέμια σφυριά και βαριοπούλα-Είχαν ακόμη και μπαλαντέζα στη σήραγγα








Ναυάγησε η προσπάθεια τριών Αλβανών κρατουμένων στον Κορυδαλλό να αποδράσουν μέσω τούνελ καθώς έγιναν αντιληπτοί από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Οι τρεις άνδρες κρατούνται..

Θα κάνω τα πάντα για να χρεοκοπήσει η Ελλάδα









Καλύτερα να χρεοκοπήσει η Ελλάδα πάρα να τις δώσει η ευρωζώνη νέα βοήθεια υποστηρίζει κυνικά ο Richard Sulik, ηγέτης του σλοβακικού κόμματος Ελευθερίας και Αλληλεγγύης..

Πατέρας βρήκε νεκρό το γιο του

Αυτοκτόνησε 25χρονος στην Κρήτη






Με μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι βρήκε τον 25χρονο γιο του ένας πατέρας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Δίπλα στον 25χρονο, ο οποίος είχε είχε εισπνεύσει..

Άφησε τη βέρα της ενέχυρο για να πάρει σουβλάκια να ταϊσει τα παιδιά της










 Εικόνες απόλυτης εξαθλίωσης κατέγραψε η κάμερα του Newsit αξιοπρεπών συνανθρώπων μας που η οικονομική κρίση τους οδηγεί στο να αφήνουν ενέχυρο τη βέρα τους για να πάρουν μερικά σουβλάκια να..

Εξαφανίστηκε 17χρονος μετά από συναυλία στη Σαμοθράκη!


Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις!





17χρονος εξαφανίστηκε το περασμένο Σάββατο ύστερα από συναυλία που πραγματοποιήθηκε στη Σαμοθράκη. Η μητέρα του, Αριάδνη, έχει σοκαριστεί, νιώθει συντετριμμένη και..

Πωλείται το Panthermobile - Βγαίνει σε δημοπρασία το αυτοκίνητο του Ροζ Πάνθηρα







Ένα από τα ιστορικότερα οχήματα της showbiz, αυτό της τηλεοπτικής σειράς του Ροζ Πάνθηρα, πωλείται για 2η φορά. Η τηλεοπτική σειρά «Pink Panther Show» ήταν στο..

Καφετζής ετών 99! - Γνωρίστε τον αιωνόβιο μερακλή της Κρήτης







Άρχισε να φτιάχνει καφέδες «από 10 χρονών κοπέλι» στο χωριό του, στο καφενείο του μεγάλου του αδελφού. Στα 15 του δούλεψε σε καφενείο στο Ηράκλειο και 4 χρόνια μετά που πήγε στρατιώτης, πάλι καφετζής ήταν,.

Π.Ε. Γρεβενών: Το ωράριο εργασίας των υπηρεσιών...









Ανακοινώνουμε στους πολίτες και το κοινό της ΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ότι μετά τη θέσπιση του νέου ωραρίου εργασίας των δημοσιών υπηρεσιών, των ΟΤΑ Α’ και Β΄ βαθμού και των ΝΠΔΔ, τα Γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών τα..

ΑΕΙ – ΤΕΙ : Αναλυτικά οι πίνακες με τις βάσεις εισαγωγής για τις ειδικές κατηγορίες









«Κόκκινο» χτύπησε το νέο σύστημα του υπουργείου Παιδείας που αντικατέστησε τον θεσμό των μετεγγραφών, το οποίο αποτελεί «τέκνο» του τέως υφυπουργού Παιδείας και..

Νέα λυπητερή στις ΔΕΚΟ - Αρχίζει το "ψαλίδι" έως 150 ευρώ μηνιαίως στο δημόσιο









Παράλληλα, με την ίδια απόφαση περικόπτονται από 1/7/2011 μια σειρά από επιδόματα δημοσίων υπαλλήλων και τίθεται πλαφόν στις ανώτατες αποδοχές δικαστικών και..

Οι αριστούχοι μιλάνε και γιορτάζουν την πρωτιά τους...









Γιορτάζουν την πρωτιά, την αριστεία, την εισαγωγή στη σχολή της βασικής προτίμησής τους. Μπορεί η ιστορική πτώση – η μεγαλύτερη της τελευταίας 10ετίας – στις βάσεις εισαγωγής σε..

Στις φωτογραφίες πρέπει να προσέχουμε πάντα το φόντο





Δείτε τι είναι και πίσω από τη φωτογραφία.
Απίστευτα «photobombs»..

Σενάρια κυβέρνησης εκτάκτου ανάγκης







Σενάρια συνεργασίας που φτάνουν μέχρι και σε σχηματισμό κυβέρνησης «εκτάκτου ανάγκης» κάνουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα το γύρο των πολιτικών γραφείων κυρίως των δύο..

Η Vodafone εξαγοράζει(;) τη Wind..









Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σε επιχειρηματικό επίπεδο, όχι μόνο σε τραπεζικό επίπεδο αλλά σε όλους τους κλάδους. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως πολύ κοντά στην εξαγορά..

Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη για τους επιτυχόντες μαθητές των Γρεβενών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.










Η αγωνία των παιδιών μας που δοκιμάσθηκαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις έλαβε τέλος, έστω και καθυστερημένα. Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς τα παιδιά των Γρεβενών που κατάφεραν με τις επιδόσεις τους να..

Βάζει μπουρλότο ο υπουργός Υγείας: Ο Λοβέρδος ζητά εκλογές







«Η συμπεριφορά ορισμένων πολιτικών κομμάτων και η αγανάκτηση των πολιτών που απελευθερώνουν και νομιμοποιούν με τον τρόπο τους, στη συγκεκριμένη κοινωνική και..

Η τριάδα της καταστροφής…









Πέρυσι , τέτοιες μέρες, από αυτό το βήμα πάλι γράφαμε για το κατάντημα του εκπαιδευτικού συστήματός μας που επιβραβεύει το απόλυτο μηδέν, αφού με τις “ πρωτοποριακές” εκπαιδευτικές εφαρμογές,..

Άρχισαν τα όργανα στην Παιδεία - Αναβολές εξεταστικών λόγω καταλήψεων









Την Παρασκευή αναμένεται έκτακτη σύνοδος πρυτάνεων που θα γίνει στο χώρο του Πολυτεχνείου στο Λαύριο. Μετά τη Σύγκλητο του Πολυτεχνείου που αποφάσισε να μεταφέρει..

Απεβίωσε ο ήρωας πυροσβέστης του σεισμού του Αιγίου

Είχε ανασύρει ζωντανό από τα συντρίμμια πολυκατοικίας το μικρό Ανδρέα






Από ανακοπή καρδιάς άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ ετοιμαζόταν να πάει στην υπηρεσία του, ο 53χρονος αρχιπύραρχος Παναγιώτης Νίκας, επικεφαλής του πυροσβεστικού σώματος..

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Τραγικές φωτογραφίες που ανεβάζουν οι γυναίκες στο ίντερνετ!!!











Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στο ίντερνετ και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Ότι θέλει ανεβάζει και ποστάρει κανείς. Ο ορισμός του «ότι να’ναι» από τις κυρίες οι οποίες έβγαλαν «κουλές» φωτογραφίες και τις μοιράστηκαν με όλους...

Βουλιάζει η επένδυση Ρέστη στο νησί των γαλαζοαίματων






Το περασμένο καλοκαίρι, σε μια φαντασμαγορική τελετή με τον Ιταλό ποπ τενόρο Αντρέα Μποτσέλι, ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης, αγκαζέ με τον μόνιμο πρόεδρο (ή πρωθυπουργό...) του Μαυροβουνίου Μίλο Τζουγκάνοβιτς,..

Βίλυ Φεσατίδου - Πέρασε πρώτη στην Ιατρική Θεσσαλονίκης

Απάντησε στις ερωτήσεις του taxalia. Τι δώρο περιμένει από τους γονείς της;



 







Πέρασε πρώτη στην Ιατρική Θεσσαλονίκης, στην κατηγορία Πολυτέκνων, είναι ένα δροσερό κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη, με άπειρους φίλους και δεν παραμερίζει τις χαρές της ηλικίας της..