Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Βρήκαμε τους χειρότερους οδηγούς στον κόσμο - Τα απίστευτα "κατορθώματά" τους

Τι σημαίνει κακός οδηγός; 

Είναι δύσκολο να δώσεις έναν ακριβή ορισμό αλλά προσπαθήσαμε να βάλουμε ένα πλαίσιο και καταλήξαμε σε τρία άτομα που στην οδήγηση είναι πιο άσχετοι και από δέντρο στον πλανήτη Άρη.
Έχετε δει ποτέ δέντρο στον πλανήτη Άρη; Όχι, γιατί δεν υπάρχει. Όπως "δεν υπάρχουν" και αυτές οι χειρότερες περιπτώσεις οδηγών.


Ναι, μπορεί να σκέφτεσαι ότι ο προσδιορισμός του "χειρότερου οδηγού στον κόσμο" είναι υποκειμενικός και εξαρτάται από τα κριτήρια που χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση των δεξιοτήτων οδήγησης. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές καλά τεκμηριωμένες περιπτώσεις κακής οδήγησης που έχουν αποκτήσει φήμη.

Όπως αυτές των τριών ατόμων που ακολουθούν. Πραγματικά δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις με την σπάνια ικανότητα οδήγησης που (δεν) διαθέτουν.

Maureen McCormick: Μια Αμερικανίδα που το 2006 έγινε διάσημη για τις κακές της οδηγικές ικανότητες αφού απέτυχε στις εξετάσεις οδήγησης 17 φορές.

Florence Page: Μια άλλη αξιοσημείωτη περίπτωση είναι η Βρετανίδα Florence Page, η οποία φέρεται να απέτυχε στις εξετάσεις οδήγησης 34 φορές.

 
 


Cha Sa-soon: Μια Νοτιοκορεάτισσα που έγινε διάσημη αφού απέτυχε στις γραπτές εξετάσεις οδήγησης 950 φορές πριν τελικά περάσει το 2010. Στη συνέχεια, απέτυχε αρκετές δεκάδες φορές στις πρακτικές εξετάσεις πριν αποκτήσει την άδειά της.

Αυτά τα παραδείγματα δείχνουν άτομα που αντιμετώπισαν σημαντικές δυσκολίες στο να περάσουν τις εξετάσεις οδήγησης, αλλά αυτό δεν τους καθιστά απαραίτητα τους "χειρότερους" οδηγούς σε πραγματικές συνθήκες.

Πέρα από αυτές τις περιπτώσεις, πολλά βίντεο που γίνονται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν οδηγούς που κάνουν γελοία και επικίνδυνα λάθη, αλλά αυτά είναι μεμονωμένα περιστατικά και δεν αντικατοπτρίζουν τις συνολικές οδηγικές ικανότητες κάποιου.

Ως εκ τούτου, η ετικέτα του "χειρότερου οδηγού" είναι περισσότερο κάτι σαν ανέκδοτο παρά πραγματική εκτίμηση. Οι δεξιότητες οδήγησης ποικίλλουν ευρέως και πολλοί παράγοντες, όπως η εμπειρία, οι συνθήκες και οι ατομικές περιστάσεις, συμβάλλουν στην απόδοση κάποιου στην οδήγηση.

topgeargreece.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου