Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

AI for All Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

AI for All Δωρεάν  προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάντε ΚΛΙΚ για ΔΩΡΕΑΝ κατάρτηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Τα κόλπα για το σωστό μαγείρεμα της γαρίδας


Η απόλυτη καλοκαιρινή επιλογή, οι γαρίδες, σίγουρα θα πρωταγωνιστήσουν σε κάποιο από τα γεύματα διακοπών. Αν αποφασίσετε να τις μαγειρέψετε μόνοι σας, όμως, δείτε ποια «μυστικά» πρέπει να έχετε υπ' όψιν.

Για να παραμείνουν ζουμερές και να μην σας βγουν σκληρές, μην τις ψήσετε πάνω από 5 λεπτά. Για να είστε σίγουροι ότι είναι έτοιμες, δοκιμάστε να κόψετε μία γαρίδα στα δύο και να δείτε το εσωτερικό της. Αν είναι άσπρο κι όχι διάφανο, τότε είναι έτοιμη να την απολαύσετε.
Το ούζο ταιριάζει ιδανικά με τις γαρίδες, τόσο για το «σβήσιμο», όσο και για το μαρινάρισμα. Φροντίστε, λοιπόν, να τις μαρινάρετε για 10 λεπτά σε ούζο πριν τις μαγειρέψετε. Εναλλακτικά, αν δεν έχετε ούζο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λαδολέμονο με ρίγανη και σκόρδο.

Αν θέλετε να βράσετε τις γαρίδες σας, αντί να τις ψήσετε, ρίξτε τες σε βραστό νερό με λίγο αλάτι, βγάλτε τες από τη φωτιά και σουρώστε μόλις αλλάξουν χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου