Υλικά:
– μανιτάρι αφυδατωμένο Βωλίτη
– μανιτάρι αφυδατωμένη Μαύρη Τρομπέτα
– πιπεργιά φλωρίνης
– καλαμπόκι
– αφυδατωμένο άγριο σκόρδο
– αφυδατωμένο πράσσο
– αφυδατωμένη τσουκνίδα
– καρότο νεράκι και λαδάκι
Υπολογίζουμε ότι κάθε μερίδα είναι περίπου 2 ποτήρια νερό!!!
Την αφήνουμε να βράσει σε μεσαίες θερμοκρασίες για 20 λεπτά!!!
– μανιτάρι αφυδατωμένο Βωλίτη
– μανιτάρι αφυδατωμένη Μαύρη Τρομπέτα
– πιπεργιά φλωρίνης
– καλαμπόκι
– αφυδατωμένο άγριο σκόρδο
– αφυδατωμένο πράσσο
– αφυδατωμένη τσουκνίδα
– καρότο νεράκι και λαδάκι
Υπολογίζουμε ότι κάθε μερίδα είναι περίπου 2 ποτήρια νερό!!!
Την αφήνουμε να βράσει σε μεσαίες θερμοκρασίες για 20 λεπτά!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου