ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Συνταγή: Εύκολο σουφλέ με ψωμί του τοστ και κίτρινα τυριά




Το ψωμοτύρι γίνεται σουφλέ; Κι όμως. Είναι τόσο απλό και γρήγορο.

Βάζεις και μια σαλάτα στο πλάι και έχεις γεύμα κανονικό.

 
 

10'
 προετοιμασία



30' ψήσιμο
Σύνολο: 40'

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Διαδικασία


 
 
  1. Για να φτιάξουμε το εύκολο σουφλέ με ψωμί του τοστ και κίτρινα τυριά, αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Στη συνέχεια μοιράζουμε τα τυριά σε δύο ίσα μέρη.
  3. Έπειτα, αλείφουμε ένα μέτριο πυρίμαχο σκεύος με λίγο βούτυρο.
  4. Στρώνουμε τις φέτες ψωμιού και αλείφουμε ξανά με βούτυρο.
  5. Στρώνουμε τη μισή ποσότητα τυριών.
  6. Καλύπτουμε με φέτες του τοστ, τις οποίες βουτυρώνουμε ελαφρώς.
  7. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, το μοσχοκάρυδο, το πιπέρι.
  8. Περιχύνουμε με το μείγμα το φαγητό και πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα τυριά.
  9. Ψήνουμε στον φούρνο για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι να λιώσει και να χρυσίσει το τυρί στην επιφάνεια. Το σουφλέ βγαίνει ελαφρώς ζουμερό.
  10. Συνοδεύουμε, το σουφλέ, με μια απλή ντοματοσαλάτα με βασιλικό ή δυόσμο στο πλάι.
gastronomos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου