ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Συνταγή: Μπραντάδα







Περιεχόμενα


2 κουταλάκια τομάτα πελτέ
1/2 φλυτζάνι λάδι
2 κομμάτια μπακαλιάρος παστός
αλάτι και ζάχαρη
1 πιάτο σκορδαλιά


Εκτέλεση
Βάζετε απο βραδύς τον μπακαλιάρο σε νερό να ξαλμυρίσει φροντίζοντας όσο μπορείτε να αλλάζετε το νερό

-Την άλλη μέρα του βγάζετε την πέτσα και τον κόβετε σε μερίδες

-Στραγγίζετε τον μπακαλιάρο από τα νερά

-Τηγανίζετε τον μπακαλιάρο και από τις δύο πλευρές

-Αραιώνετε την σκορδαλιά με λίγο ξύδι

-Σε ένα άλλο τηγάνι βάζουμε το 1/2 φλυτζάνι λάδι και ρίχνουμε τον πελτέ αραιωμένο σε λίγο νερό

-Προσθέτετε την ζάχαρη και το αλάτι

-Αφήνετε να βράσει για 15 λεπτά

-Προσθέτετε σιγά σιγά την σκορδαλιά να φτιάξετε μια κρέμα

-Βάζετε σε ένα ταψί τον μπακαλιάρο , τον περιχύνετε με την σάλτσα και ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 10 λεπτά






sintages.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου