ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Συνταγή: ΠΙΤΣΑ με γέμιση ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ στο ΣΤΕΦΑΝΙ


Επιτέλους ήρθε το Σάββατο. Τι θα λέγατε για μία καλή ταινία και ένα λαχταριστό κομμάτι από αυτή την πίτσα?


ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη

300 γρ χλιαρό νερό
1 κοφτό κουταλάκι αλάτι
1-2 κουταλάκια λάδι
Αλεύρι όσο πάρει για να γίνει μία σφιχτή ζύμη
1 φακελάκι μαγιά

ΕΚΤΈΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ βάζω το χλιαρό νερό, προσθέτουμε τη μαγιά, το αλάτι, το λάδι και το αλεύρι όσο πάρει μέχρι να γίνει μία σφιχτή ζύμη. Μετά την αφήνω να φουσκώσει μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο και μετά την ανοίγω σε φύλλο . Η ζύμη αρκεί για δύο ταψιά .
Μετά απλώνω τη σάλτσα ντομάτα και προσθέτω τα κασέρια (μοτσαρέλα, γκούντα), τα μανιτάρια, το πεπερόνι και τα ντοματίνια. Γεμίζω το στεφάνι της πίτσας με μοτσαρέλα. Ψήνω στο πάτο του φούρνου στην ανώτατη θερμοκρασία για 5 -7 λεπτά (ανάλογα με την ένταση του φούρνου).

missgourme






Περισσότερες συνταγές εδώ

1 σχόλιο:

  1. Έχω φτιάξει άπειρες πίτσες αλλά ποτέ δεν έχω δοκιμάσει να βάλω κάποιο τυρί στο στεφάνι! Με αφορμή τη συνταγή σου θα βάλω και εγώ μοτσαρέλα στην pizza μου. Τη βρήκα φανταστική ιδεα! Αν δε, καταφέρω και μου βγει σαν τη γεύση της πιτσας από εδώ https://www.everest.gr/pites/pizza/ θα είμαι σουπερ ευχαριστημένη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή